Werkwijze

Het trainen en uitbrengen van eigen dressuurpaarden en dressuurpaarden van derden

Bij Stal Avereest staat voorop dat het paard een ‘Happy Athlete’ is en op deze manier wordt ontwikkeld. Stal Avereest werkt volgens het ‘Scala der ausbildung’. Hierin staan tact, losgelatenheid, aanleuning, swung, recht richten en de verzameling centraal. Dit alles bij elkaar is de ‘Durchklassigkeit’. Daarnaast hebben wij paardenwelzijn hoog in het vaandel.

De aan- en verkoop van paarden

Bij Stal Avereest is er een doorlopend aanbod van kwaliteitspaarden.

Daarnaast doen wij ook aan bemiddeling. Als u nadenkt om een paard of pony te kopen en u wilt er professioneel advies bij. Dan kunt u bij mij terecht. We bespreken samen wat uw wensen zijn. Daarna ga ik voor u opzoek of ik weet al een aantal geschikte paarden/pony’s voor u.  In een aantal gevallen heb ik zelf eerst het paard gereden zodat ik weet hoe ze aanvoelen en welke kwaliteiten ze hebben. Indien uw ideale paard/pony erbij zit kunnen we alles afhandelen.

Indien u uw paard wilt verkopen kunt u ook bij mij terecht. Ik kom eerst bij het desbetreffende paard kijken en ik wil het paard ook graag zelf een keer rijden om aan te voelen hoe het paard is en over welke kwaliteiten het paard beschikt. Er bestaat ook de mogelijkheid dat het paard bij mij in training komt, zodat ik het paard naar een niveau kan rijden en dan kan verkopen.

Het desbetreffende paard bied ik via mijn website en diverse websites te koop aan. Ik heb een groot netwerk om de paarden te verkopen. Als een van de kijkers tot koop overgaat, dan handel ik alles af.

Het geven van instructie

Sharon is ORUN niveau 4 gediplomeerd met als specialisatie dressuur. Wat Bij Stal Avereest staat voorop dat het paard een ‘Happy Athlete’ is en op deze manier wordt ontwikkeld.

De eerste les is een proefles en dus gratis.

Het wassen en repareren van dekens

Wilt u uw deken laten wassen en/of repareren. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Tevens wassen wij ook sjabrakken, handoeken en bandages.