Referenties

M. van den Bliek, 15 januari 2018

Inmiddels les ik al 2 jaar bij Sharon en mijn paard is echt een happy athlete. Hij is inmiddels 20 jaar maar blijft beter worden en blijft het werk leuk vinden.
Ik sta volledig achter de manier van trainen van Sharon en denk echt dat de paarden hier beter van worden.
Kortom: iemand die weet wat ze doet, fijne lessen geeft en heel veel passie en plezier heeft voor haar beroep!!

E. Menke, 13 december 2017

Via mijn werk als dierenfysiotherapeut en chiropractor heb ik Sharon leren kennen. Naast het feit dat ze een prettig persoon is om mee samen te werken, is ze rustig, eerlijk en consequent in haar omgang met en training van de paarden. Ze besteedt veel zorg aan de trainingsopbouw en gezondheid van de aan haar zorg toevertrouwde paarden en komt afspraken precies na.

A. Kamphuis, 6 juli 2017

Onze 2 dochters (13 & 10 jaar) lessen nu zo’n 3 jaar bij Sharon. Ze hebben super veel geleerd en ook veel gedaan bij Sharon. De instructieweken waren het leukst (1 keer dressuur, 1 keer springen en een spelletjesdag). De beide kinderen hebben sinds kort een nieuwe pony, die allebei nog veel moeten leren. Maar dat gaat helemaal goed komen bij Sharon.

Ze krijgen veel tips, advies en leuk huiswerk waarmee ze thuis heerlijk kunnen trainen. En Sharon is ook een beetje een maatschappelijk medewerkster. Zitten de kinderen niet goed in hun vel dan probeert ze te helpen waar dat mogelijk is.

Ze is een topper en weet waar ze over praat!

H. Hammink, 1 februari 2017

Mijn lieve grote Donn staat inmiddels bijna anderhalf jaar bij Sharon in training. Van een paard met maar weinig spieren heeft ze een heuse bodybuilder weten te maken. Sharon traint op een hele fijne, paard vriendelijke manier en creƫert hiermee een echte Happy Athlete. Donn en ik hebben samen ook erg veel plezier in de lessen van Sharon. Alles word in de lessen simpel en duidelijk uitgelegd en op vragen word altijd antwoord gegeven.

Zoek je les, training of revalidatie voor ruiter en paard, ga eens kijken bij Stal Avereest in Dedemsvaart!

Ageeth, 6 mei 2016

Sharon Lisser heeft twee driejarige merries voor mij zadelmak gemaakt. Dat is heel goed verlopen, beide merries zijn netjes aangereden. Sharon werkt vanuit rust en vertrouwen. Sharon is open en duidelijk over haar werkwijze met de paarden. Ze komt afspraken goed na en je kunt veel met haar overleggen. Mijn merries kwamen braaf gereden weer thuis, ik zou Sharon zeker aanraden om paarden zadelmak te maken of verder door te rijden.

S. Pouls, 25 maart 2016

Al ruim een half jaar heb ik bijna elke week les van Sharon. En wauw, ik kan echt merken hoe mijn paard vooruit is gegaan als individu, maar ook hoe wij vooruit zijn gegaan als team! Sharon gaat op een super manier om met paarden! Ze haalt het allerbeste uit jou en je paard tijdens de les en is zeer positief. Ik ben zeer tevreden!

A. Odink, 24 juni 2015

Super fijn hoe ze Geronimus heeft aangereden voor ons! Het belangrijkste was vertrouwen hebben en dat is helemaal goed gekomen. Super gedaan Sharon en Bart.

K. Kats, 28 april 2015

Sharon heeft mijn paard een poos in training gehad. Super hoe zij met paarden omgaat, rust, consequent. Ze past de training bij het paard aan. Eerlijke manier van rijden. Buiten dat om vind ik het ook erg fijn om van haar les te hebben.
Ze is duidelijk in wat je moet doen en wat goed is voor het paard. Ze haald het beste in de ruiter en paard naar boven. Zeker een aanrader! Sharon is een gezellig, eerlijke meid waar je voor al je vragen terecht kan.

Stal Sprengenhorst, 04 juni 2014

Stal Avereest is in eigendom van Sharon Lisser die sinds 2014 bij Romy lest. Sharon is geen onbekende van Stal Sprengenhorst, ze heeft hier stage gelopen en ook gewerkt. Romy vertelt over Sharon: ‘Sharon is een super enthousiaste leerling die heel gemotiveerd is en veel zelfkritiek heeft. Het is ontzettend leuk om met Sharon te werken omdat ze onze manier van rijden door en door kent en hier 100% achter staat. Ik vind het een super initiatief dat ze haar dressuurstal te beschikking heeft gesteld voor mij om lessen te geven.’