Drentse kampioenschappen

Ilinca (Diëgo x Royal dance) en ik hadden ons geselecteerd voor de Drentse kampioenschappen in Emmen in de M1 dressuur. Deze werd zaterdag 8 februari jl. gereden.

We moesten als eerste starten in de M1 dressuur. Ze vond de bak in het begin wat spannend, maar hoe verder de proef vorderde hoe beter het werd. We kunnen voor nu heel tevreden zijn. De proef is nog niet helemaal af, maar we hebben fijn kunnen rijden. Op naar meer afwerking .

Donn M (Sorento x Unitas) mocht als reserve toch door naar de Drentse kampioenschapen in de Z1 dressuur.

Hij was in het begin wat zenuwachtig door de mooie rode doeken, daardoor mistte we wat losgelatenheid in de zijgangen. Hoe verder we in de proef kwamen, hoe beter het werd. Helaas hadden we een groot punten verschil. We eindigden in de middenmoot.

Ik ben blij met deze grote vriendelijke reus van Heleen! We gaan rustig verder trainen voor de Z2.

Weer super bedankt Marieke!  Het was een gezellig dagje!

Foto: Ilinca